ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Türkiye'yi işaret etti! Belçika Türk İHA'larına ortak olmak istiyor

Belçika Savunma Bakanı Francken, savunma alanında Avrupa'yı ‘karanlık bir kış'ın beklediğini, yeni ortaklıklar kurulması gerektiğini söyledi. Francken, “Avrupalı, Amerikalı, hatta Türk şirketleriyle yenilikçi ortaklıklar istiyorum. Çünkü çok iyi İHA sistemlerine sahipler” dedi.

AKŞAM GAZETESİ - | Son Güncelleme Tarihi:
Türkiye'yi işaret etti! Belçika Türk İHA'larına ortak olmak istiyor

Belçika Savunma Bakanı Theo Francken, Avrupa'nın savunma kapasitesindeki eksikliklere dikkat çekerken Türkiye'yi işaret etti.

Avrupa'nın hızla değişen savaş teknolojilerine ayak uydurması gerektiğini belirten Francken, bu kapsamda savunma şirketleriyle yenilikçi ortaklıklar kurmak istediğini söyledi.

Francken, "Belçikalı şirketlerimizle, Avrupalı, Amerikalı ve hatta belki Türk şirketleriyle ortaklık kurmak istiyorum. Çünkü çok çok iyi İHA sistemlerine sahipler. Mümkün olan en kısa sürede, sürekli gelişen trendleri takip eden yenilikçi bir ortaklık kurmak istiyorum" dedi.

Kapat

HABERİN DEVAMI


Etiketler:
belçika türk ihaları türkiye belçika savunma bakanı theo francken