Terör örgütü YPG/SDG'den Halep Valilik binasına saldırı

Terör örgütü YPG/SDG, Halep Valilik Binası'na kamikaze insansız hava aracıyla (İHA) saldırı gerçekleştirdi.
Saldırı sonucu binanın camları kırılırken olay yerine çok sayıda güvenlik gücü sevk edildi.
Bölgedeki AA muhabiri, saldırının ardından valilik çalışanlarının tahliye edildiğini bildirdi.

Suriye makamlarından saldırıda yaralanan olup olmadığına ilişkin henüz açıklama yapılmadı.
Suriye devlet televizyonu, saldırının Suriye Enformasyon Bakanı Hamza Mustafa, Sosyal İşler ve Çalışma Bakanı Hind Kabavat ve Halep Valisi Azzam el-Garib'in katılımıyla valilik binasında düzenlenen basın toplantısının ardından gerçekleştiğini aktardı.

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, bir kamikaze İHA'nın valilik binasına isabet ettiği ve patlama yaşandığı görüldü.
TERÖR ÖRGÜTÜ HALEP'E KAMİKAZE İHA'LARLA SALDIRIYOR
Halep'teki işgal ettiği mahallelerde ağır kayıplar veren terör örgütü YPG/SDG, kente kamikaze İHA'larla saldırılar düzenlemeye devam ediyor.

Bölgedeki AA muhabirinin aktardığına göre, terör örgütü valilik binasının yanı sıra Halep kent merkezine de kamikaze İHA'larla çok sayıda saldırı gerçekleştirdi.
- Popüler Haberler -
Almanya'nın F126 projesi battı
Rutte: İran hiçbir şekilde nükleer silah kapasitesine sahip olmamalı
Venezuela'da büyük depremler: Karakas dahil birçok şehirde yıkım!
Venezuela Geçici Devlet Başkanı Rodriguez, iki büyük depremin ardından OHAL ilan etti
Trump'tan NATO itirafı: Cumhurbaşkanı Erdoğan olmasa gitmezdim
ABD ile İran arasında kritik randevu: Rubio merak edilen o tarihi açıkladı



