Suriye ordusu: YPG/SDG'nin herhangi bir eylemi sert karşılık bulacak

Suriye ordusu, terör örgütü YPG/SDG'nin Halep'in doğu kırsalındaki tahkimatına dikkati çekerek, herhangi bir askeri eyleme sert karşılık vereceğini bildirdi.
Suriye haber ajansı SANA'ya göre, Suriye Ordusu Operasyonlar Heyeti'nden yapılan açıklamada, Halep'in doğusunda Meskene ve Deyr Hafir çevresinde YPG/SDG'nin konuşlandığı noktalara yeni silahlı grupların ulaştığı belirtildi.
Ordu yetkilileri, "takviyeler arasında PKK mensupları ile devrik rejimin kalıntıları bulunuyor." bilgisini paylaştı.
Suriye ordusunun sahadaki durumu doğrudan ve acil şekilde değerlendirildiği ifade edilen açıklamada, örgütün söz konusu tahkimatının tehlikeli bir tırmanma olduğu vurgulandı.
Ordu yetkilileri, Suriye ordusunun, söz konusu grupların gerçekleştireceği herhangi bir askeri hareketi sert bir karşılıkla yanıtlanacağını vurgulayarak, "Suriye ordusu bu gelişmeler karşısında eli kolu bağlı kalmayacaktır." ifadesini kullandı.
- Popüler Haberler -
Trump'tan İran'a yeni yaptırım... Ticaret yapanlar ek vergi ödeyecek
Somali'den BAE kararı... Tüm anlaşmalar iptal edildi
Trump yönetiminden vize kıyımı: 100 binden fazla kişi etkilendi
Slovakya Başbakanı Fico, Kallas'ın değişmesi gerektiğini açıkladı
Suriye ordusundan Meskene ve Deyr Hafir hattına takviye birlik
Dünyaca ünlü Louvre Müzesi ziyarete kapandı! İşte nedeni...



