ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Soykırımcı İsrail ordusu kundaktaki bebeği katletti

İşgalci İsrail ordusu, Gazze'deki Şati, Bureyc Mülteci Kampı ile Han Yunus'ta Filistinlilerin sığındığı bir çadırı bombaladı. Soykırım ordusu, Bureyc Kampı'na yönelik hava saldırısında 1,5 yaşındaki Zeyd Nofel isimli bebek de katledildi.

AKŞAM GAZETESİ - | Son Güncelleme Tarihi:
Soykırımcı İsrail ordusu kundaktaki bebeği katletti

İşgalci İsrail ordusu, ateşkesi ihlal ederek Gazze'deki Şati, Bureyc Mülteci Kampı ile Han Yunus'ta Filistinlilerin sığındığı bir çadırı bombaladı. Soykırım ordusunun düzenlediği saldırılarda 6 sivil hayatını kaybetti.

Bureyc Kampı'na yönelik hava saldırısında 1,5 yaşındaki Zeyd Nofel isimli bebek de katledildi. Saldırıda Zeyd'in annesinin yaralı olarak kurtulduğu, önceki saldırılarında ise annenin üç çocuğunu hayatını kaybettiği öğrenildi.

GENİŞ ÇAPLI YIKIM MEYDANA GELDİ.

Saldırı sonucu bölgede geniş çaplı yıkım meydana geldi. İsrail'in hayattan kopardığı bebeğin, ailenin tek çocuğu olduğu öğrenildi.

Kapat

HABERİN DEVAMI


Etiketler:
israil gazze saldırı filistinli bebek katliam