Rusya, Ukrayna'nın en büyük enerji şirketinin madenine saldırdı: 146 işçi toprak altında

Barış müzakerelerinin gölgesinde Rus güçlerinin Ukrayna'nın en büyük enerji şirketi DTEK'e ait bir kömür madenine düzenlediği saldırıda 1 işçi hayatını kaybederken, 146 işçi toprak atında mahsur kaldı.
Rusya, Ukrayna'da kömür madenini hedef aldı. Rusya'nın ilhak ettiği Donetsk şehrinde Ukrayna'nın en büyük enerji şirketi DTEK'e ait bir kömür madenine düzenlenen saldırıda 1 işçi hayatını kaybetti, 3 işçi yaralandı ve 146 işçi toprak atında mahsur kaldı.
DTEK tarafından yapılan açıklamada, "Saldırı, işletmenin binalarına ve ekipmanlarına zarar verdi, bu da elektrik kesintisine yol açtı. O sırada 146 madenci yer altındaydı. Kurtarma çalışmaları devam ediyor" denildi.
Ukrayna Serbest Sendikalar Konfederasyonu Başkanı Mykhailo Volynets ise madencilerin tamamının kurtarıldığını söyledi.
- Popüler Haberler -

Zelenski liderler zirvesi için Türkiye'yi işaret etti

Hindistan'da yağışlar can almaya devam ediyor! Telefon ve internet hizmetleri kesildi

İşgal ordusu Gazze'deki kıtlığı inkar etmişti... UNWRA'dan İsrail'e sert tepki: Utanç verici

Soykırımcı ordu dükkana sığınan sivilleri vurdu: O anlar kamerada

Pakistan Talibanı'na operasyon! 8 militan öldürüldü

Almanya Başbakanı Merz: Zelenski müzakereye hazır, AB'den Rusya'ya yeni yaptırım tehdidi!
