Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 10 terörist etkisiz hale getirildi

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, etkisiz hale getirilen terörist sayısı 10'a yükseldi.
MSB, Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde gerçekleştirilen terör operasyonunda 5 teröristin daha öldürüldüğünü duyurdu.
MSB'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde kahraman silah arkadaşımız Piyade Üsteğmen Abdullah Köse'yi şehit eden PKK'lı teröristlere yönelik operasyonlarımız güçlü şekilde sürüyor.
Şehidimizin kanını yerde bırakmayan Kahraman Mehmetçik, bölgede 5 teröristi daha etkisiz hâle getirdi. Böylece etkisiz hâle getirilen terörist sayısı 10'a yükseldi.
Şehidimize bir kez daha Allah'tan rahmet; kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz.
Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde kahraman silah arkadaşımız Piyade Üsteğmen Abdullah Köse'yi şehit eden PKK'lı teröristlere yönelik operasyonlarımız güçlü şekilde sürüyor.
— T.C. Millî Savunma Bakanlığı (@tcsavunma) November 20, 2023
Şehidimizin kanını yerde bırakmayan Kahraman Mehmetçik, bölgede 5 teröristi daha... pic.twitter.com/ZpnoXUyvtj
- Popüler Haberler -
Suveyda'da çatışma: İç güvenlik güçleri ile silahlı gruplar karşı karşıya
Birleşmiş Milletler'den Filistin kararı... "Halk kendi kaderini tayin edecek"
ABD, Ukrayna'da barış için NATO'nun 5. maddesine benzer güvenlik garantisi vadediyor
6.000 yıl önce Alsace bölgesinde gerçekleşen ritüelleştirilmiş katliamın izleri bulundu
ABD ve İngiltere'de gençlerin umutsuzluğu üç katına çıktı
Çin'in yeni nesil uzun mesafe İHA'sı CH-7, ilk deneme uçuşunu yaptı



