Pakistan'daki sellerde ölenlerin sayısı 330'a yükseldi

Pakistan'ın kuzeyinde şiddetli yağışların neden olduğu sel baskınlarında hayatını kaybedenlerin sayısı 330'a çıktı.
Geo News kanalının haberine göre, arama kurtarma ekipleri, ülkenin kuzeyinde gece boyunca heyelan ve ani sel baskınları yüzünden yıkılan evlerde birçok cansız bedene ulaştı.
Seller sonucu hayatını kaybedenlerin sayısı Hayber Pahtunhva eyaletinde 307, Gilgit Baltistan bölgesinde 12, Azad Keşmir bölgesinde ise 11'e çıktı.
Hayber Pahtunhva eyaleti yetkilileri, 32 kişinin kayıp olduğunu belirtti.
Yetkililer, ülkenin kuzeyinde etkili olan şiddetli yağışların, 21 Ağustos'a kadar devam etmesinin beklendiğini açıkladı.
Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif, Hayber Pahtunhva'ya ilaç, gıda ve diğer temel yardım malzemelerinin derhal teslim edilmesinin sağlanması talimatını verdi.

Türkiye'den Pakistan'a taziye mesajı
- Popüler Haberler -

Savaşı bitirecek taviz! Trump kritik bölge için söz verdi

Gazze'de şehit sayısı 61 bin 897'ye yükseldi

Rusya-Ukrayna Savaşı... "Karada, havada ve denizde ateşkes" çağrısı

Alaska zirvesi sonrası Zelenskiy ve Avrupalı liderlerle görüşmüştü... Trump'tan açıklama

Trump-Putin görüşmesinden ateşkes çıkmaması manşetlerde!

Trump ile Zelenskiy, Washington'da bir araya gelecek
