Önce ilhak sonra devir... Soykırımcı Netanyahu şeytani planını açıkladı
Soykırımcı İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Gazze Şeridi'nin tamamen işgal edilmesi hedefini yineleyerek, bölgenin daha sonra Arap güçlerine devredilebileceğini söyledi.

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, İsrail'in Gazze Şeridi'nin tamamını işgal etme niyetinde olduğunu belirterek, "Burayı bizi tehdit etmeden düzgün bir şekilde yönetecek ve Gazzelilere iyi bir yaşam sunacak Arap güçlerine devretmek istiyoruz" dedi.
Yerel basında yer alan habere göre, Netanyahu, Batı Kudüs'teki Başbakanlık Ofisi'nde bir grup Hindistanlı gazeteciyle bir araya geldi.
ESİRLERİ ÖNE SÜRDÜ
Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Netanyahu, Gazze'ye saldırılarla "Hamas'ın yok edilmesini ve tüm İsrailli esirlerin geri getirilmesini" hedeflediklerini söyledi.
İsrail Başbakanı, "Hamas'ın silahlarını bırakması ve tüm İsrailli esirleri koşulsuz serbest bırakması halinde Gazze'ye saldırıların yarın bile biteceğini" iddia etti.
Netanyahu'nun kabinesindeki birçok aşırı sağcı bakan, Gazze'deki Filistinlilerin "gönüllü göç" adı altında başka ülkelere sürgün edilmesini istiyor.
Bu bakanlar ayrıca 2005'te Gazze'de boşaltılan yasa dışı Yahudi yerleşim birimlerinin de yeniden inşasını talep ediyor.
- Popüler Haberler -
ABD-İran hattında sürpriz temas: Trump'tan övgü ve tehdit bir arada
Kuzey Kutbu'nda yeni safha: Grönland için tarihi anlaşmaya mühür basıldı
Mevcut sistem krizlere yetmiyor: Türkiye'nin de içinde olduğu MIKTA'dan ortak çıkış
Türkiye, Mısır, Pakistan ve Suudi Arabistan'dan ortak bildiri: Diyalog ve diplomasi yegane yol
Almanya'da askeri kaza! ABD'ye ait savaş uçağı Speicher yakınlarında çakıldı
Fareler üzerinden kabus büyüyor: Acil durum ilan edilen ülkede korkunç bilanço!



