'Netanyahu kaostan besleniyor'

İşgalci İsrail tüm dünyanın gözleri önünde Gazze'de soykırıma devam ediyor. İşgalci İsrail'in saldırıların şehit olanların sayısı 39 bin 800 oldu. Peki İsrail gerçekten bir ateşkes istiyor mu? Bu sorunun yanıtı Çağrı Alkan'ın sunumuyla yayınlanan Küresel Oyun'da gündeme geldi. İsrail'in genel tutumunu değerlendiren İGÜ Öğr. Üy. Dr. Raheb M. Ghanbarlou, “İsrail'in demokrasi ve müzakere devleti olmadığını açıkça görüyoruz. Netanyahu şu anda ki kaotik durumdan besleniyor” İfadelerini kullandı.
Soykırımcı İsrail Gazze'de katliama devam ediyor. Tüm dünyanın gözlerinde devam eden katliamlara ABD'nin ve Batı'nın koşulsuz desteği sürüyor.

Soykırımcı İsrail bu katliamlardan vazgeçecek mi? İşte detaylar...

"NETANYAHU ATEŞKES İSTEMİYOR"
İsrail haritasında bakıldığında işgali hep genişlediğini hatırlatan İGÜ Öğr. Üy. Dr. Raheb M. Ghanbarlou, "srail'in demokrasi ve müzakere devleti olmadığını açıkça görüyoruz. İsrail ve özellikle Netanyahu'nun ateşkesi istememesinin bir nedeni de kendisidir.

Yakın dönemde bir ateşkes olursa İsrail'in iç siyasetinde Netanyahu'nun muhalifleri bu kez Netanyahu'yu sorgulayacaktır. Netanyahu bu fırsatı muhaliflerin eline vermek istemiyor ve aslında şu anda ki kaotik durumdan besleniyor." İfadelerini kullandı.
"ABD'NİN ATEŞKES SÖYLEMİ SEÇİM KURGUSUNDAN İBARET"Ateşkesi en başta ABD'nin istemediğini belirten Orta Doğu Uzmanı Haydar Oruç, "Ateşkesi ABD ve İsrail kesinlikle ateşkesi istemiyor ve bu konuda da samimi değiller.

- Popüler Haberler -

Üst düzey ABD'li bir yetkili: İsrail'e Gazze tehdidi! Çok ağır bedel ödersiniz

Polonya Dışişleri Bakanı Sikorski: ABD başaramazsa Türkiye var

Gazze'de insani kriz derinleşiyor: İşgalci İsrail aşevlerini bombaladı

Taş ocağı faciasında feci ölüm: 3 işçi göçük altında kaldı

Trump'ın gözü Papa'lıktaydı: 14. Leo'ya tebrik mesajı

Irak Başbakanı Sudani'den terör örgütü PKK'ya net mesaj: İzin vermeyeceğiz
