Müdahale girişimi deşifre oldu: Seçim öncesi ''gölge'' operasyon
Ermenistan Dış İstihbarat Servisi, ülkede 7 Haziran'da yapılacak parlamento seçimlerine yönelik yabancı müdahale girişimi bulunduğuna dair istihbarat aldıklarını bildirdi.

Servisten yapılan açıklamada, bazı aktörlerin, yurt dışında yaşayan Ermeniler üzerinde belirli siyasi partileri desteklemeleri için baskı kurmaya çalıştığı belirtildi.
Açıklamada, söz konusu kişilerin kendilerini ilgili ülkenin özel servislerinin temsilcileri olarak tanıttığı ifade edilerek, o ülkede ekonomik faaliyetlerde bulunan Ermeni kökenli kişiler ile Ermenistan vatandaşlarının hedef alındığı aktarıldı.

Hedef alınan kişilerin, Ermenistan'da yapılacak parlamento seçimlerine katılma niyetini açıklayan bazı siyasi güçlere mali ve örgütsel destek sağlamaya yönlendirildiği kaydedildi.
Ermenistan Dış İstihbarat Servisi, açıklamasında, Ermenilere baskı yapıldığı iddia edilen ülkenin adını açıklamadı.
- Popüler Haberler -
Onlarca İsrailli, Mescid-i Aksa'ya baskın düzenledi
Ukrayna: Rusya enerji altyapımıza saldırmazsa rafinerilerine saldırıları durdurmaya hazırız
İsrail ordusu, ateşkese rağmen Lübnan'ın güneyine hava ve topçu saldırıları düzenledi
İran: ABD ve İsrail'in enerji tesislerine saldırıları çevresel sonuçlara yol açtı
Trump'ı takip etmeyi durduran yayın kuruluşları soruşturuluyor
ABD ordusu, Umman Körfezi'ndeki ticari kargo gemisinin etkisiz hale getirildiğini açıkladı



