Meksika'da 6.5 büyüklüğünde deprem

Meksika'da 6.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Meksika Devlet Başkan Claudia Sheinbaum, depreme yeni yılın ilk basın toplantısında yakalandı.
Meksika'nın Guerrero eyaletinde 6.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, başkent Mexico City'de de hissedilirken, Meksika Devlet Başkan Claudia Sheinbaum, depreme yeni yılın ilk basın toplantısında yakalandı. Sheinbaum ve katılımcılar sirenlerin çalması ile toplantıyı yarıda keserek binayı terk etti. Sheinbaum, kısa bir süre sonra basın toplantısına devam etti. Sheinbaum, Guerrero Valisi Evelyn Salgado ile görüştüğünü, valinin kendisine şu ana kadar ciddi bir hasar bildirilmediğini söylediğini belirtti.
Deprem nedeniyle çok sayıda kişi kendini sokaklara atarken, depremde can ve mal kaybı henüz bildirilmedi.
ABD Jeolojik Araştırma Merkezinden (USGS), depremin Guerrero eyaletinde yer alan Rancho Viejo kasabasının 4 kilometre kuzeybatısında ve 35 kilometre derinlikte yaşandığını bildirdi.
- Popüler Haberler -
ABD, Orta Doğu ülkelerine olası silah satışlarını onayladı
Nil Deltasında dev doğal gaz rezervi keşfedildi: günlük 50 milyon metreküp üretim!
ABD halkı isyanda! İsrail'in etkisinde kalıyoruz
Trump, Küba'yı aynı anda yöneteceği bir ülke olarak tanımladı
ABD-Almanya arasında İran krizi! ABD askerleri Almanya'dan çekiliyor
Pentagon'un yapay zeka teknolojisi kullanımı için 7 şirketle anlaştığı belirtildi



