Liderler zirvesi sonrası bilgi verdi! NATO Genel Sekreteri Rutte, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı aradı

NATO Genel Sekreteri Rutte, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı telefonla aradı. Görüşmede, Ukrayna-Rusya arasındaki barış sürecine ilişkin son gelişmeler ele alındı.
NATO Genel Sekreteri Mark Rutte, ABD Başkanı Trump ve AB liderleri ile gerçekleştirdiği zirve sonrası dönüş yolunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı telefonla aradı.
Görüşmede Ukrayna-Rusya arasındaki barış sürecine ilişkin son gelişmeler ele alındı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve NATO Genel Sekreteri, Türkiye'nin Ukrayna barış süreci ve Karadeniz'in güvenliği konusundaki önemli rolüne değindiler.
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Genel Sekreter Rutte görüşmede, NATO'nun en önemli ülkelerinden biri olan Türkiye'nin barış sürecine katkısı ve yakın koordinasyon konusunda mutabık kaldılar.
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Rutte, uygulanabilir ve sürdürülebilir güvenlik garantileri konusunda da görüş alışverişinde bulundular.
- Popüler Haberler -

Batı Şeria'da insani kriz derinleşiyor: İşgalci İsrailliler yeni kaçak yerleşim yerleri kurdu

Ukrayna'ya güvenlik garantileri için diplomasi mesaisi: Zelenski Costa ve Store ile görüştü

Kalkınma stratejisine güç katacak anlaşma: Petrol devi 19 milyar dolar için imzayı attı

Nijerya'da camiye silahlı saldırı!

Putin ve Selman'dan kritik görüşme! Enerji piyasasındaki son durum masada

Suriye Cumhurbaşkanı Şara, ABD'li heyeti kabul etti
