ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Katil Netanyahu'dan alçak sözler... Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef almaya kalktı

HABER MERKEZİ - | Son Güncelleme Tarihi:
Katil Netanyahu'dan alçak sözler... Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef almaya kalktı

İşgalci İsrail, Orta Doğu'da birçok ülkeyi hedef aldı. Yaşanan gerilimlerden sonra İsrail'e en büyük tepkiyi koyan liderlerin başında Cumhurbaşkanı Erdoğan yer alıyor. Soykırımcı Netanyahu, katıldığı etkinlikte Erdoğan'ı hedef almaya kalktı. Katil Netanyahu, "Biz buradayız. Bu bizim şehrimiz. Sayın Erdoğan, bu sizin şehriniz değil. Bu bizim şehrimiz. Her zaman bizim şehrimiz olacak. Bir daha bölünmeyecek." dedi.

Kapat

HABERİN DEVAMI

Filistin, Suriye, Lübnan, Irak, Katar ve İran'da saldırılar düzenleyen Siyonist ordu Gazze'deki işgali genişletti. İsrail ordusu, yaklaşık 1 milyon Filistinlinin sığındığı Gazze kentine kara saldırılarına başladığını duyurdu. İsrail yönetimi, Gazze'nin kuzeyini zorla boşaltmak istiyor.

Katil İsrail'i durdurmak için dünyaya peş peşe çağrı yapan Türkiye'ye karşı ise Siyonist lobi son dönemde adeta zıvanadan çıktı. Açık açık tehditlerde bulunmaya kalkıştılar. Özellikle; Katar'ın başkenti Doha'daki saldırı sonrası sosyal medyadaki Siyonist hesaplar 'İstanbul ve Ankara'yı vurabiliriz' 'Sıradaki hedef Türkiye' şeklinde paylaşımlar yaptı.

NETANYAHU'DAN KÜSTAH SÖZLER

Siyonist Netanyahu da ABD Dışişleri Bakanı Marco Rubio ile Kudüs'te katıldığı bir etkinlikte direkt Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ve Türkiye'yi hedef aldı. Netanyahu, "Biz buradayız. Bu bizim şehrimiz. Sayın Erdoğan, bu sizin şehriniz değil. Bu bizim şehrimiz. Her zaman bizim şehrimiz olacak. Bir daha bölünmeyecek." dedi.


Etiketler:
Türkiye Erdoğan gazze israil