Katil İsrail katliamlarına bir yenisini ekledi: Sahildeki kafeye hava saldırısı
ABD Başkanı Donald Trump'ın İsrail'den Gazze Şeridi'ne yönelik saldırıları durdurmasını istemesine rağmen, İsrail ordusunun Gazze kentindeki bir kafeye insansız hava aracı (İHA) ile düzenlediği saldırıda biri çocuk 6 Filistinli hayatını kaybetti, 14'ten fazla kişi yaralandı.

Gazze'deki Filistin Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, İsrail'in Gazze sahilinde Filistinlileri hedef aldığı saldırıda yaşamını yitiren 6 kişinin cenazesi ile 14 yaralının Şifa Hastanesi'ne ulaştırıldığı belirtildi.
Bakanlığın açıklamasında, saldırı "katliam" olarak nitelendirilerek, bunun sivillerin hedef alınması ve Filistinlilere yönelik saldırıların sürdürülmesi kapsamında gerçekleştiği vurgulandı.
AA muhabirine konuşan bir sağlık kaynağı, İsrail ordusunun Gazze kentindeki limanda bulunan bir kafeye insansız hava aracıyla (İHA) saldırı düzenlediğini belirtti.
Kaynak, saldırıda biri çocuk 6 Filistinlinin yaşamını yitirdiğini, 14'ten fazla kişinin de yaralandığını aktardı.
ABD Başkanı Donald Trump, dün İsrail'den Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarını durdurmasını istemişti.
- Popüler Haberler -
Kongre üyesinden ABD yönetimine sert tepki: İsrail'in suç ortaklığını bırakın!
Litvanya'da NATO uçakları alarma geçti... Sebebi herkesi şaşkına çevirdi
Hürmüz mutabakatı bekleme... İran ile Arap ülkeleri arasındaki toplantı ertelendi
Trump'tan dikkat çeken İran senaryosu: Petrolü tutamazsak çekiliriz
Endonezya'da facia: 243 kişiyi taşıyan gemiyle irtibat kesildi
İsrail'den GKRY'ye uyuşturucu sevkiyatı... Lüks yatlarla taşıdılar



