İsrail televizyonundan ilginç yayın! İran için geri sayım sayacı açtılar

İsrail'in Kanal 13 televizyonu, ABD Başkanı Donald Trump'ın İran'a verdiği süreyi izleyicilerle paylaşmak için stüdyosuna geri sayım sayacı yerleştirdi. Öte yandan Trump, anlaşma sağlanmaması durumunda İran'ın enerji altyapısını vurma tehdidini sürdürdü.
ABD Başkanı Donald Trump, Tahran'a salı gününün sonuna kadar bir anlaşmaya varması için süre vermiş, aksi halde "İran medeniyetini yok etmekle" tehdit etmişti.
Kanal 13 televizyonunun stüdyo masasının önüne "Trump'ın tanıdığı son süre" yazılı geri sayım sayacı koyduğu görüldü.
Kanal 13 televizyonu, Başbakan Binyamin Netanyahu liderliğindeki İsrail'in aşırı sağcı hükümetine yakınlığıyla biliniyor.
ABD Başkanı Donald Trump, 5 Nisan'da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, İran yönetimine ağır hakaretlerde bulunarak, İran'ın 48 saat içinde "anlaşma" yapmaması halinde 7 Nisan'da ülkenin enerji santrallerini ve köprülerini vuracağını öne sürmüş ve Tahran'a Hürmüz Boğazı'nı açması çağrısında bulunmuştu.
Söz konusu süreyi daha sonra 8 Nisan'a kadar uzattığını duyuran Trump, dünkü açıklamasında ise anlaşma sağlanmaması halinde, "İran'ı tek bir gecede yok edilebileceklerini" iddia etmişti.
- Popüler Haberler -
Şahbaz Şerif'ten Trump'a İran teklifi: Diplomasi için süre uzatılsın
Tarihi ilk sondaj için hazırlıklar tamam! "Çağrı Bey denizler senindir"
Kral Fahd Köprüsü'nde araç trafiği ikinci kez durdu: Erken uyarı sistemi alarm verdi
Hürmüz için kritik toplantı: 30 ülke aynı masada
ABD-İran gerginliği Kuveyt'te yankılandı: Evlerinizden çıkmayın
Trump'ın İran'a süre vermesiyle olası senaryolar yazıldı! Yıpratma savaşı mı ateşkes mi?



