İşgalci İsrail, Batı Şeria'da 25 Filistinliyi gözaltına aldı

İşgalci İsrail ordusu, Batı Şeria'nın farklı kentlerine baskın düzenleyerek biri kadın 25 Filistinliyi gözaltına aldı.
Filistin Kurtuluş Örgütüne (FKÖ) bağlı Esirler ve Serbest Bırakılanlar Heyeti ile Filistin Esirler Cemiyetinden yapılan ortak açıklamada, konuya ilişkin bilgi verildi.
Batı Şeria'nın birçok kentine baskın düzenleyen İsrail güçleri, aralarında biri kadın ve eski tutukluların da bulunduğu 25 Filistinliyi gözaltına aldı.
İsrail'in Gazze Şeridi'ne saldırı başlattığı 7 Ekim 2023'ten bu yana işgal altındaki Batı Şeria ve Doğu Kudüs'te de Filistinlilere yönelik gözaltı, baskın ve saldırılarda artış yaşanıyor.
İşgal altındaki Batı Şeria ve Doğu Kudüs'te bu sürede İsrail askerleri ile Filistin topraklarını gasbeden İsraillilerin saldırılarında 167'si çocuk 934 Filistinli yaşamını yitirdi, 7 bine yakın kişi yaralandı.
- Popüler Haberler -
Lavrov'dan ABD'ye övgü, AB'ye eleştiri
ABD, Doğu Pasifik'te 3 tekneyi vurdu: Çok sayıda ölü var
Avrupa'dan Ukrayna için kritik teklif
Trump'tan ''Ahmed Şara'' sorusuna cevap: Onunla bir ilgisi yok
Bolivya'da sel felaketinde 20 kişi hayatını kaybetti
İsrail basınından Trump'a uyarı: Ateşkesi Netanyahu baltalıyor



