İran'da hastane bombalanması olayında kritik detay: Mücteba Hamaney de oradaymış
İran Uzmanlar Meclisi Üyesi Ayetullah Muhsin Haydari, ABD/İsrail-İran savaşının ilk zamanlarında hastanelerin bombalandığı olaylarla ilişkin çarpıcı bir detay paylaştı. Haydari, o hastanelerden birinde İran lideri Mücteba Hamaney'in de olduğu itiraf etti.

Haydari, El Arabi kanalına verdiği röportajda, Mücteba Hamaney'in, İran'ın eski lideri Ali Hamaney'in ofisine yönelik saldırıda yaralandığını ve hastaneye kaldırıldığını belirtti.
Haydari, ABD ile İsrail'in, bulunabileceği üç hastaneyi de bombaladığını ve Hamaney'in bombalanan üçüncü hastanenin enkazından çıkarıldığını kaydetti.
Sonraki süreçte Hamaney'in sağlığının yerinde olduğunu öğrendiklerini ve ülkeyi yönetme kapasitesi ile fıkıh bilgisini teyit ettiklerini dile getiren Haydari, hiçbir kurum ve kuruluş ile istişare etmeden Uzmanlar Meclisi olarak kendisini devrim lideri seçtiklerini söyledi.
- Popüler Haberler -
Üst düzey devlet görevlilerine'' çifte vatandaşlık'' yasağı
Bulgaristan Karadeniz'de batan gemideki mürettebat arama çalışmaları sonlandırıldı
Axios: İran'a muhtemel saldırılar için ABD ordusuna hazır olma emri verildi
İran, ABD'nin müzakere önerilerine arabulucular aracılığıyla yanıt verecek
Axios: Suriye, Husilere karşı savaşmak üzere Yemen'e asker göndermeyi değerlendiriyor
Suriye hükümeti "Yemen'deki savaşa" katılacağı iddialarını yalanladı



