İran'da 2 kişi büyücülükle ilgili faaliyetlerden gözaltına alındı

İran Futbol Federasyonu, büyücülükle ilgili faaliyetleri nedeniyle 2 kişinin gözaltına alındığını duyurdu.
İran devlet televizyonunda konuşan İran Futbol Federasyonu Sözcüsü Emir Mehdi Alevi, konuya ilişkin bilgi verdi.
Alevi, "Bir büyücüyle irtibata geçtiğini ifade eden 2 kişi gözaltına alındı." dedi.
"Futbolda büyücülükle" ilgili 50'den fazla kişinin de ifadeye çağırıldığını dile getiren Alevi, söz konusu olayların ülkede futbol heyecanını olumsuz yönde etkilemesine izin verilmemesi gerektiğini vurguladı.
İran'da bir süre önce ülke medyasına 4 futbol antrenörünün büyücülükle ilgili faaliyetleri nedeniyle görevlerinden uzaklaştırıldığı yansımıştı.
Ülkede geçen yıllarda bazı antrenör ve futbolcular, kimi maçlarda sahalara büyü yapıldığını ve bazı takımların büyücülerle yıllık sözleşme imzaladıklarını öne sürmüşlerdi.
- Popüler Haberler -

Türkiye'den Gazze'ye yardım eli!

Fransa Cumhurbaşkanı Macron: Rusya barışa yaklaşmıyor, ABD Başkanı Trump'ın girişimlerine destek olmalıyız

Cephede şaşırtan olay! Rus ordusu ABD bayrağıyla saldırdı

Almanya Başbakanı Merz, Putin-Zelenski görüşmesi için tarih verdi

ABD, binlerce öğrencinin vizesini iptal etti

Hamas kabul etmişti... Katil İsrail'in tutumu değişmedi
