İran Devrim Muhafızları: ABD'ye ait bir uçak gemisi ile bir muhrip gemiyi hedef aldık
İran Devrim Muhafızları Ordusu, İran gemilerine yönelik deniz ablukasına katılan ABD'ye ait bir uçak gemisi ile bir muhrip gemiyi balistik füzelerle hedef aldığını açıkladı.

Devrim Muhafızları Ordusu Hava Kuvvetleri tarafından konuya ilişkin bir bildiri yayımlandı.
Bildiride, İran gemilerine karşı uygulanan deniz ablukasına katılan ABD'ye ait bir uçak gemisi ile bir muhrip gemisinin balistik füzelerle hedef alındığı belirtildi.
Söz konusu saldırının ardından uçak gemisi ve muhrip geminin hasar aldığı ve bulundukları konumdan farklı bölgelere çekildiği ifade edildi.
Bunun yanı sıra, yayımlanan bildiride, Hürmüz Boğazı'nda İran'ın kontrolündeki bölgeye girmeye çalışan ABD ordusuna ait bir insansız deniz aracının da hedef alındığı belirtildi.
Bildiride ayrıca, İran'ın "her zamankinden daha güçlü" olduğu ve ABD'nin girişimlerine kararlı bir şekilde karşılık verilmeye devam edileceği kaydedildi.
- Popüler Haberler -
Ürdün'de kiliseye terör saldırısı! Bilanço açıklandı: Çok sayıda ölü ve yaralı var
Yemen Dışişleri Bakanı Al-Zuba Türkiye'ye geliyor
Trump'tan seçim öncesi nefret söylemi: Müslüman adayı hedef aldı
Romanya'da ticari gemiye İHA ile saldırı düzenlendi: 1 kişi hayatını kaybetti
Kuantum dünyasında tarihi eşik atlandı
Kimse Ay'ın altında bu kadar devasa bir tünel ağının gizlendiğini tahmin etmiyordu! Şok proje onaylandı!



