Harris'ten 2028 başkanlık seçimleri için adaylık sinyali

Eski ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris, 2028 başkanlık seçimlerinde aday olma ihtimaline kapıyı tamamen kapatmadı.
Harris, BBC'ye verdiği röportajda gelecek seçimlerde aday olma potansiyeline ve Donald Trump'ın başkanlığına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
"Henüz bitmedim." ifadesini kullanan Harris, bir gün "muhtemelen" ABD Başkanı olabileceğini söyledi.
Harris, Trump'ın yeniden göreve gelmesinden bu yana imzaladığı bazı başkanlık kararnamelerine yönelik eleştirilerinin yer aldığı kitabında, Trump'ın "koruyucu sınırlarının olmamasına" ilişkin sözlerine de açıklık getirdi. Bu bağlamda Harris, New York Başsavcısı Letitia James, eski Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton ve eski Federal Soruşturma Bürosu (FBI) Direktörü James Comey hakkındaki davaları hatırlattı.

Harris, Trump'ın Adalet Bakanlığını silah haline getirdiğini söyleyerek, "Eleştiriyi kaldıramayacak kadar hassas bir yapıya sahip. Bir şakaya bile tahammül edemedi ve bu yüzden neredeyse bir medya kuruluşunu susturmaya kalktı." ifadelerini kullandı.
- Popüler Haberler -
Rusya'dan sınırsız menzili füze! Putin: Dünyada eşi benzeri yok
Japonya, ''HTV-X'' isimli yeni insansız kargo uzay aracını gönderdi
ABD ile Çin'den krizinde yeni gelişme!
Trump, Doha'da yakıt molası sırasında Katar Emiri Al Sani ile görüştü
Trump'tan BM'ye gönderme: Barış yapma konusunda onlardan çok daha iyiyim
Cumhurbaşkanlığı seçiminde Gazze etkisi! Connolly İrlanda'da zafere ulaştı



