ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Fransa-Almanya ortaklığında skandal! Açıkça terör örgütü PKK propagandası yaptılar

AA - | Son Güncelleme Tarihi:
Fransa-Almanya ortaklığında skandal! Açıkça terör örgütü PKK propagandası yaptılar

Fransız-Alman televizyon kanalında terör örgütü PKK propagandası yapıldı. Sözde belgeselde terör örgütünün Avrupa'daki birçok elebaşının konuşturulduğu gözlendi.

Kapat

HABERİN DEVAMI

Fransız-Alman ortak televizyon kanalı ARTE'de "Avrupa'da PKK: Silahlı mücadele mi, terörizm mi?" başlıklı bir sözde belgesel yayınlandı.

Televizyon kanalının terör örgütü PKK'nın propagandasını yaptığı belgeselde, Fransa Komünist Partisinden (PCF) eski senatör Laurence Cohen ile yapılan röportaja yer verildi.

Terör örgütünün Avrupa'daki birçok elebaşının konuşturulduğu sözde belgeselde ayrıca Fransa'da PKK/KCK bağlantılı grupların çatı yapılanması olan Kürt Demokratik Konseyi (CDK-F) Eş Başkanı Şahin Polat ve CDK-F sözcüsü Berivan Fırat'ın, örgütün bu bağlantılarını savunduğu röportajlar yer aldı.

PKK/KCK'nın Fransa'da ve Avrupa genelinde nasıl finanse edildiğine değinilen belgeselde, Avrupa genelinden her yıl örgüte yaklaşık 20 milyon avro tutarında para akışı sağlandığı belirtildi.

MİT'ten terör örgütü PKK'ya Süleymaniye'de ağır darbe! Sözde sorumlu etkisiz

Halı sahada PKK propagandası! DEM'li vekil gençlere terör örgütünü övdü


Etiketler:
PKK propagandası Fransız-Alman kanalı terör belgeseli