Endonezya beşik gibi sallanıyor! Bir şiddetli deprem daha meydana geldi

Endonezya Meteoroloji, İklim ve Jeofizik Ajansı, Maluku eyaleti açıklarında 6.1 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Dün ise Cava Adası'nın Doğu Cava kesiminde yer alan Kalianget kentinin 32 kilometre güneydoğusunda 6 büyüklüğünde deprem meydana gelmişti.
Endonezya bir kez daha sallandı. Endonezya Meteoroloji, İklim ve Jeofizik Ajansı, Maluku eyaleti açıklarında 163 kilometre derinlikte 6.1 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Depremin ardından tsunami uyarısı yapılmazken, can ve mal kaybı olup olmadığı henüz bilinmiyor.
DÜN 6 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELMİŞTİ
Endonezya'da dün, Cava Adası'nın Doğu Cava kesiminde yer alan Kalianget kentinin 32 kilometre güneydoğusunda yaklaşık 14 kilometre derinlikte 6 büyüklüğünde deprem meydana gelmişti. Depremde, can ve mal kaybı bildirilmemişti.
- Popüler Haberler -

Küresel Sumud Filosu'ndaki Türk aktivistler Fetih suresi okudu

Gazze'den roketler ateşlendi! Kassam'dan İsrail'e 'Sumud' misillemesi

Soykırımcı İsrail donanmasından Sumud Filosuna tehdit: Rotanızı değiştirin

İşgalci İsrail saldırıya başladı... Sumud Filosu kuşatma altında

Meloni'den Sumud Filosu'na dikkat çeken mesaj

ABD'de federal hükümet bütçe anlaşmazlığı nedeniyle kapandı
