Çeçen lider Kadirov, Bodrum'da hastanelik oldu

Çeçen lider Kadirov, tatile geldiği Bodrum'da denizde boğulma tehlikesi geçirdi. Sahil Güvenlik ekiplerinin kurtardığı Kadirov, ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Çeçenistan Devlet Başkanı Ramazan Kadirov, öğle saatlerinde Bodrum'un Kaynar mevkiinde 5 yıldızlı bir otelde denize girerken bir anda çırpınmaya başladı.
Durumu fark eden çevredeki görevliler sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine ulaşan ekipler, Kadirov'a müdahale etti.
İlk müdahalesi sahilde yapılan Kadirov, daha sonra ambulansla özel bir hastaneye kaldırıldı. Edinilen bilgiye göre, hastanede tedavi altına alınan Kadirov'un sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Bir süre müşahede altında tutulan Kadirov'un, hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.
- Popüler Haberler -
Turuncu alarm verildi! Fransa'da aşırı sıcaklardan 7 kişi öldü
Hürmüz Boğazı'nda enerji akışının kesilmesi, küresel çapta yeni önlemleri beraberinde getirdi
National Geographic: Türkiye'nin gözlerden uzak gastronomi hazinelerinden biri
ABD Dışişleri Bakanı Rubio: İran ile anlaşmada güçlü bir uyum sağlandı
New Orleans için geri dönüş yok! Taşınma stratejileri masada
Nükleer serpinti oluşumunda devrim niteliğinde keşif



