Bella Hadid işinden oldu

Filistin'e desteğiyle bilinen ve kendisi de Filistin asıllı olan model Bella Hadid, İsrail yüzünden işinden oldu. Ünlü bir spor markası Hadid'i reklam yüzü olarak tercih etmişti. Ancak İsrail'in eleştirileri üzerine reklamlar kaldırıldı.
Dünyaca ünlü alman spor giyim markası, ilk kez 1972 Münih Olimpiyatları'nda kullanılan ayakkabısını yeniden piyasaya sürdü. Reklam yüzü olarak ise Filisitn asıllı model Bella Hadid'i tercih etti. Ancak israil'in baskısına boyun eğdi.

Bella Hadid Filistin'e desteğiyle biliniyor. Daha önce de birçok destek eylemine katılmıştı. Bu yüzden İsrail'e yakın olan markalar Hadid'le çalışmayı reddediyordu.

O markalara Adidas da eklendi. İsrail, resmi sosyal medya hesabından Adidas'ın Bella Hadid'i reklam yüzü olarak kullanmasını eleştirdi. Bunun üzerine firma reklamı geri çekti.
- Popüler Haberler -

Orta Doğu'da gerilim tırmanıyor... Doha'nın ardından hain saldırı: Katil İsrail Lübnan'ı hedef aldı

Suriye Cumhurbaşkanı Şara'dan birlik vurgusu: Katar'ın yanındayız

Suriye'nin işkence merkezi: Sednaya Hapishanesi artık VR ile görülebilecek

Charlie Kirk cinayetinde kritik DNA bulgusu… Robinson için idam sehpası kuruluyor

Arap ve İslam Dünyası İsrail'e karşı tek ses… Doha Zirvesi'nden 25 maddelik sert tepki

Ekonomik yıkım ve yoksulluk alarmı... BM'den işgalci İsrail'e sert mesaj
