Bahreyn: İran saldırısı sonucu bir tesiste yangın çıktı

Bahreyn, İran saldırısı sonucunda bir tesiste yangın çıktığını bildirdi.
Bahreyn İçişleri Bakanlığının ABD merkezli X şirketinin sosyal medya platformundaki hesabından yapılan açıklamada, İran saldırısı sonucu bir tesiste yangın çıktığı, Sivil Savunmanın yangını kontrol altına aldığı ve saldırıya ilişkin yaralanma kaydedilmediği belirtildi.
Bakanlık, ABD ile İran arasında varılan 2 haftalık geçici ateşkesten saatler sonra bu sabah Bahreyn'de sirenlerin çaldığını duyurdu.
Bahreyn makamlarından, sirenlerin ardından İran'dan yeni bir saldırı olup olmadığına ilişkin açıklama yapılmadı.
İçişleri Bakanlığının açıklamasında da yangına neden saldırının ateşkesten önce veya sonra düzenlendiğine dair bilgi verilmedi.
ABD Başkanı Donald Trump, Hürmüz Boğazı'nın tamamen açılması şartıyla İran'la 2 haftalık karşılıklı ateşkesi kabul ettiğini duyurmuştu.
- Popüler Haberler -
İsrail, Lübnan'a saldırılarını sürdürüyor: Son 24 saatte 200'den fazla nokta hedef alındı
İspanya Başbakanı Sanchez: Lübnan'da yeni bir Gazze'ye izin vermeyelim
ABD Başkanı Trump: Anlaşmanın yüzde 99'u nükleer silah yasağı
İran: İslamabad'da "önce İsrail diyenlerin temsilcileriyle" karşılaşırsak hiçbir anlaşma sağlanmayacak
İspanya Sağlık Bakanı Gomez, Netanyahuyu soykırımcı olarak tanımladı
NYT: İran Hürmüz Boğazı'na yerleştirdiği mayınları bulamadı



