Amerikan medyası fotoğraflar yayınladı: ABD üslerinde büyük yıkım! Zaiyat çok daha ağır
Amerikan CBS News kanalı, İran ordusunun Körfez ülkelerindeki ABD üslerine verdiği hasarı görüntüledi ve zararın boyutunun bilinenden çok daha ağır olduğunu belirtti. ABD askerlerinin çektiği bir fotoğrafta, S. Arabistan'daki Prens Sultan Hava Üssü'ne yönelik misillemede ağır hasar alan bir Boeing E-3 görülüyor. Aynı üsteki binaların da ağır hasarlı olduğu anlaşıldı. Kuveyt'teki Buehring Kampı'nda da kışla ve araçlardaki hasarın büyük olduğu ortaya çıktı.

ABD'li yayın kuruluşu CBS News, İran misillemelerinde ABD üslerinde ortaya çıkan hasara ilişkin yeni fotoğraflar yayımladı.

Suudi Arabistan'daki ABD üssünde Boeing E-3 tipi bir uçağın paramparça olduğu, Kuveyt'teki Buehring Kampı'nnın da hasar aldığı görüldü.

ABD'li bir asker, yıkama ilişkin, "Bu, Amerikan halkına aktarılmamış olan üslerimize yönelik ciddi bir hasardır. Orada gözlerimiz kapalı şekilde dururken yüzümüze yumruk yiyoruz" dedi.

CBS'e konuşan bir askeri yetkili "Buraları savunamadık, sadece yok oluşlarını izledik" dedi.
- Popüler Haberler -
ABD'den soykırımcı Netanyahu'ya sert mesaj: İsrail'e bağımlı olamayız
Trump, FED'den umduğunu bulamadı: Derhal süratle düşürün
Trump'tan sürpriz Venezuela hamlesi: 20 yıllık statü sona erdi
CENTCOM'dan "Hürmüz" açıklaması: 900 milyon varil petrolün geçişi sağlandı
ABD'li Senatör Sanders'tan İsrail'e silah satışına blokaj çağrısı: Halk, soykırımı finanse etmekten bıktı
Bilanço artıyor: Nepal'deki felakette ölü sayısı 1403'e yükseldi



