Alman AFD Milletvekili Froelich: Türkiye ile ilişkilerimizi güçlendirmeliyiz

Avrupa Parlamentosu'ndan AB'ye seslenen Alman sağ partisi AFD milletvekili Tomasz Froelich, 'Türkiye bizim düşmanımız değil. Enerji, güvenlik ve göç konularında Türkiye ile ortaklığımızı güçlendirmeliyiz. Brüksel, Ankara'ya karşı kibirli dersler vermekten kaçınmalıdır.' dedi.
Avrupa Parlamentosu'nda konuşan Alman sağ partisi AFD milletvekili Tomasz Froelich, Avrupa Parlamentosu'nda Türkiye'yi savunan açıklamalarda bulundu.
Froelich, "Türkiye bizim düşmanımız değil. Enerji, güvenlik ve göç konularında Türkiye ile ortaklığımızı güçlendirmeliyiz. Brüksel, Ankara'ya karşı kibirli dersler vermekten kaçınmalıdır. Türkiye liberal demokrasi değil ama olmak zorunda da değil. Kendisi önemli stratejisi olan bağımsız bir ülkedir. Ve bu ülke gelenekleri ile modernliği harmanlayarak kendi yolunda yürüyor" dedi.
- Popüler Haberler -

ABD Başkanı Trump, Türkiye zirvesine katılabilir

Putin'in İstanbul barış müzakereleri için hazır olduğu duyuruldu

Tahıl koridorunda yeni hamle: Türkiye çözüm için harekete geçti

Tarihçi Smeets: Türkiye'nin arabuluculuk rolü çok önemli!

ABD Başkanı Trump: Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüştükten sonra bu karar aldım

Husiler'den Tel Aviv'e üçüncü hipersonik füze saldırısı!
