ABD-İsrail saldırılarında 4 binden fazla sivil bina zarar gördü
İran Kızılay Başkanı Pir Hüseyin Kolivend, ABD-İsrail saldırılarında 4 binden fazla sivil binanın zarar gördüğünü söyledi.

Mehr Haber Ajansı'na göre Kolivend, konuya ilişkin bilgi verdi.
İran Kızılay Başkanı, "Şu ana kadar 3 bin 646 konut ve sivil yapı saldırıya uğradı ve 528 ticari birim tamamen yok edildi." dedi.
Saldırılarda 3 hastanenin faaliyet dışı kaldığını belirten İranlı yetkili, 14 sağlık merkezinin hasar gördüğünü kaydetti.
- ABD-İSRAİL'İN İRAN'A SALDIRILARI
İsrail ve ABD, Tahran ile Washington yönetimleri arasında müzakereler sürerken 28 Şubat'ta İran'a askeri saldırı başlattı.
İran da İsrail'in yanı sıra ABD üslerinin bulunduğu Katar, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) ve Bahreyn başta olmak üzere bazı bölge ülkelerinde belirlediği hedeflere saldırılarla karşılık verdi.

ABD-İsrail saldırılarında, İran lideri Ayetullah Ali Hamaney'in yanı sıra çok sayıda üst düzey yetkili öldü.
Ülkenin bir çok kentinde meydana gelen saldırılarda binden fazla kişinin hayatını kaybettiği duyuruldu.
- Popüler Haberler -
Ölü kargalarda Batı Nil virüsü tespit edildi
"Netanyahu hükümeti İsrail'i çok tehlikeli bir noktaya doğru sürüklüyor"
Bazı kuşların sesi neden daha güzel geliyor?
400 km'lik su yolu nasıl çalışıyordu? Roma mühendislerinin çözümü bugün bile şaşırtıyor
Bilim dünyasını alarma geçiren keşif! Yaz aylarını kabusa çevirecek yeni sinek türü doğrulandı
Kara delik rüzgârlarının gücü astronomların tahmininden 100 kat fazla çıktı



