ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Hortumdan, tatile algısı

HABER MERKEZİ - | Son Güncelleme Tarihi:
Hortumdan, tatile algısı

CHP Genel Merkezi'nde elinde hortumla direnişte, gözyaşı dökerken izlediğimiz CHP Milletvekili Mahmut Tanal, bir anda Yunanistan'da ortaya çıkınca, "hortumdan tatile" diye haberler paylaşıldı. Peki, neden böyle oldu? İşte detaylar...

Kapat

HABERİN DEVAMI

Yunanistan Türkiye sınırındayız. Dikkat ederseniz ki kilometrelerce şu anda kuyruklar var. Araç kuyrukları var. Şu tarafa da bir bakalım. Yine araç kuyrukları buradan Dışişleri Bakanlığı'na sesleniyorum.

Tabi durum böyle olunca herkeste bir şaşkınlık hali oluştu. Zira kısa süre önce Tanal elinde hortum direnişteydi. CHP Genel Merkezi'ndeki hortumlu direnişin ardından Tanal gözyaşlarıyla ağlarken görüntülenmişti.

Zira Özgür Özel Genel Merkezi terk etmiş, direniş sadece yarım saat sürmüştü. Ve sonra bir baktık ki Tanal da o üzüntüyle kendisini önce Arnavutluğa, oradan da Yunanistan'a atmış.

YUNAN GÜMRÜK KAPISINDAKİ TRAFİĞİ AŞAMAMIŞ

Tatil fotoğrafları ortaya çıkınca da panikle Türkiye'ye dönmeye çalışmış ama Yunan Gümrük kapısındaki trafiği aşamamış.

Oysa Tanal'ın paniklemesine hiç ama hiç gerek yok. Hatta tatilini yarıda kesip geri dönmesine de. Zira örnek aldığı isimler de tıpkı kendisi gibi tatil seviyor.

Hatırlayın şu anda suç örgütü lideri suçlamasıyla cezaevinde olan Ekrem İmamoğlu, İstanbullu karla boğuşurken balıkçı da İngiliz elçiyle kalkan yemeğe gidiyor. Kenti sel basmış, can kayıpları yaşanmışken Bodrum'da tekne turuna çıkıyor.

Elazığ depreminde mağdurların yanına şöyle bir uğrayıp ardından da kayak yapmaya gidiyordu. Bunu eleştirenlere de imalı sözlerle tepki gösteriyordu.

Tatil bazen insanlara yakışır, ona tatil de yakışıyor bu arada. Keza aynı şekilde CHP'li Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin işlettiği Teleferik'te can kaybı, yaralananlar varken mahsur kalanlar için helikopterle kurtarma operasyonları yapılırken Özgür Özel, sağ kolu Veli Ağababa yatta parti veriyordu.

Bu yüzden elinde hortum direnen, CHP Genel Merkezi'nde direnen, Özgür Özel için biber gazı yiyip gözyaşı döken Tanan'ın da küçük bir Yunanistan kaçamağı yapmasını eleştirmek gerçekten büyük haksızlık olmaz mı?

Zaten kendisi de tatilde olmadığını, Arnavutluk'ta kalan şahsi aracını almak için gittiğini, dönüşte de Yunanistan'da mola verdiğini söylüyor. Atatürk'ün evini ziyaret etmiş, bir gece Yunanistan'da kalmış, sonra da yola revan olmuş.

"CHP'DE BİR TATİLSEVERLER KULÜBÜ OLDUĞU GERÇEĞİ DE ORTADA"

Hatta bu arada araya bir de CHP İpsala ilçe başkanlığında bayramlaşma programı sıkıştırmış. Tanal'ın tatil yapıp yapmadığı, CHP'de işler bu kadar karışmışken Arnavutluk'tan şahsi aracını alma telaşına neden düştüğünün takdirini CHP'liler yapar elbette.

Ama CHP'de bir tatilseverler kulübü olduğu gerçeği de ortada. Ekrem'in üstüne toz bile konmaz.

Zaten meselenin tam da bam teli burası. Tanal, davasında haklı bile olsa CHP'ye dair öyle bir algı oluştu ki tatile gitmiş olmasını kimse yadırgamıyor.

Zira bir yanda tatilseverler kulübü gibi CHP yöneticileri var.

Diğer yanda halka hizmeti, hakka hizmet sayan geceli gündüzlü çalışan Erdoğan ve kurmayları...


Etiketler:
CHP Milletvekili Mahmut Tanal CHP Genel Merkezi Yunanistan tatili