İstanbul'da uyuşturucu operasyonu: 257 bin 850 adet uyuşturucu hap ele geçirildi
İçişleri Bakanlığı, İstanbul'da uyuşturucu madde imalatçılarına yönelik düzenlenen operasyonda 257 bin 850 adet uyuşturucu hapın ele geçirildiğini açıkladı.
İçişleri Bakanlığı, İstanbul'da düzenlenen operasyonda 257 bin 850 adet uyuşturucu hapın ele geçirildiğini, bunun yanı sıra 2 şüphelinin de yakalandığını belirtti.
Bakanlık tarafından konuya ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "İstanbul'da uyuşturucu madde imalatçısı zehir tacirlerine yönelik jandarmamız tarafından düzenlenen operasyonda 257 bin 850 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. 2 şüpheli zehir taciri yakalandı ve 2'si de tutuklandı. Jandarma Genel Komutanlığı Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı ile Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan çalışmalar sonucu düzenlenen operasyonda yakalanan şüphelilerin uyuşturucu madde sevkiyatı ve uyuşturucu ticareti yaptıkları tespit edildi. Zehir tacirlerine asla fırsat vermiyoruz. Güvenlik güçlerimizin kararlı ve özverili çalışmalarıyla ülkemizin dört bir yanında uyuşturucuya yönelik operasyonlarımızı kesintisiz şekilde sürdürüyoruz. Kahraman jandarmamızı, daire başkanlığımızı, İstanbul İl Jandarma Komutanlığımızı, Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığımızı ve emeği geçenleri tebrik ediyoruz" ifadelerini kullandı.
- Popüler Haberler -
Cinayet şüphelileri İHA'dan kaçamadı: Kayseri'deki dehşetin zanlıları yakalandı
Şehit aileleri ve gaziler için tarihi adım: Malul sayılmayanlara ilk kez maaş bağlanıyor
Şampiyonların tercihi İmam Hatipler oldu: İstanbul'un en yüksek puanlı liseleri arasına damga vurdular
Bahçelievler'de korkutan anlar: 4 katlı bina yerle bir oldu
Şehit aileleri ve gaziler için kritik düzenleme: Kanun Teklifi komisyonda
Bakan Fidan, Ürdün Kralı II. Abdullah ile bir araya geldi



