ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

"Şapkalılar" operasyonunda "tehdit" ve "rüşvet" iddiası! CHP'li Meclis Üyesi Hülya Şimşek için tutuklama talebi

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturmada sıcak bir gelişme yaşandı. "Şapkalılar Suç Örgütü" adına bir vatandaşı tehdit edip para istediği öne sürülen CHP Meclis Üyesi Avukat Hülya Şimşek gözaltına alındı. İfadesi tamamlanan Şimşek, tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.

AA - | Son Güncelleme Tarihi:
"Şapkalılar" operasyonunda "tehdit" ve "rüşvet" iddiası! CHP'li Meclis Üyesi Hülya Şimşek için tutuklama talebi

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığınca, Ş.Ç. isimli kişinin sosyal medya hesapları üzerinden ve farklı numaralardan bir suç örgütü tarafından tehdit edilip para talep edilmesiyle ilgili soruşturma başlatıldı.

"Tehdit" ve "nitelikli yağma" suçlarından yürütülen soruşturma kapsamında, olayın azmettiricisi olduğu değerlendirilen Sultangazi Belediye Meclisinin CHP'li üyesi avukat Hülya Şimşek gözaltına alındı.

Şimşek, sevk edildiği nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Kapat

HABERİN DEVAMI


Etiketler:
CHP şapkalılar suç örgütü Hülya Şimşek