ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

"Muhalefetin ne dediği ile ilgilenmiyoruz" Cumhurbaşkanı Erdoğan: Aralarındaki kavganın tarafı değiliz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sadece 86 milyona değil, gelecek nesillere karşı da sorumluyuz. Onun için muhalefetin ne dediğiyle, ne yaptığıyla ilgilenmiyoruz" ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ - | Son Güncelleme Tarihi:
"Muhalefetin ne dediği ile ilgilenmiyoruz" Cumhurbaşkanı Erdoğan: Aralarındaki kavganın tarafı değiliz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'de "Yapımı Tamamlanan Yatırımların Toplu Açılış Töreni"nde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkan başlıklar...

Diyorlar ki: "Yorulmuyor musun?" Ya Allah aşkına! Şu sevdayı gören de yorulma olur mu? Rizeli uşakların şu muhabbetine mazhar olan da yorgunluk olur mu? Dahası ülkesi ve milleti için aşkla koşan da yorgunluk emaresi hiç olur mu?

Bizim de derdimiz, Rize ile birlikte 81 vilayetimize aşkla hizmet etmek.

Toplam değeri yaklaşık 10 milyar lira olan bu eserlerin Rize'mize, Rizeli hemşehrilerime ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.

Vatandaşa sunulamayan hizmetlerin belediyenin bir başarısızlığı değil de merkezi yönetimden kaynaklanıyormuş, merkezi yönetim burada engel çıkartıyormuş gibi birtakım algı operasyonları yapıldı. Şimdi bu ziyaretle birlikte bu algı operasyonları çöktü.

Bugün Yağlıtaş Mahallesi'nde 465 konut, 4 iş yeri ve 1 camimizin, Kendirli mahallemizde 79, Madenli beldemizde 143, Çayeli ilçemizde ise 79 konutumuzun açılışını yapıyoruz. Rize'mizin yeşiline yeni tonlar ekleyecek toplam 330 bin metrekarelik millet bahçemizi de bugün resmen hizmete sunuyoruz.

Bakınız, bu şehirde kültür ve sanat ne kadar dinamikse bu şehrin geleceği de o derece parlak olur. Gençler; edebiyatla, resimle, müzikle bağı kopan şehirler yalnızca binalardan ibaret kalır ve gün geçtikçe ruhunu kaybeder. Bu anlayışla hayata geçirdiğimiz Rize Kültür Sokağını bugün açıyoruz.

Bu yatırımlarla çocuklarımızın ve gençlerimizin daha modern, nitelikli ve güvenli ortamlarda eğitim almalarını temin edeceğiz.

Toplam değeri 3 milyar lirayı aşan bu yatırımların da şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyor, TOKİ'mize ve belediyemize teşekkür ediyorum.

Hazırlık ve plan proje çalışmalarını başlattığımız yaklaşık 30 kilometrelik Rize Güney Çevre Yolu ve Tünelleri Projesi'ni hayata geçiriyoruz. Bu proje tamamlandığında şehir içi ulaşım rahatlayacak, trafik yoğunluğu ciddi oranda azalacak.

Sağlıkta Rize'de tam bir başarı hikayesi yazdık; Rize'de toplam 1.235 yatak kapasitesine ulaştık. 1.053 yatak kapasiteli Rize Şehir Hastanemizin %70'i tamamlandı.

Biz yüzünü ülkemize dönmüş milyonların umudunu taşıyoruz. Biz sadece 86 milyona değil, gelecek nesillere karşı da sorumluyuz. Onun için muhalefetin ne dediğiyle, ne yaptığıyla biz ilgilenmiyoruz.

Bu kardeşinizin gündeminde sadece hizmet var. Eser siyaseti var. Rize ile birlikte 81 vilayetimize yeni yatırımlar kazandırmak var. Bu kardeşinizin gündeminde Türkiye'yi küresel siyasette hak ettiği yere getirmek, hak ettiği itibarı görmesini sağlamak var. Bu kardeşinizin gündeminde ülkemizi etrafındaki ateş çemberinden, krizlerden ve çatışmalardan korumak var.

Ayrıntılar geliyor...

Kapat

HABERİN DEVAMI


Etiketler:
cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan rize yatırım toplu açılış töreni