İş adamından rüşvet itirafı! Günün Manşeti | 03 Kasım 2026 Salı
24 TV Genel Yayın Yönetmeni Ömer Özkök ve Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç ile "Günün Manşeti"nde “ Fon soruşturması derinleşiyor, Adalet Bakanı Gürlek: 433 kişiden 112'si tutuklu, Fonda suç yapılanması tespiti, Bakan Gürlek: peşini bırakmayacağız, İş adamından rüşvet itirafı” konu başlıkları değerlendirildi.

24 TV Genel Yayın Yönetmeni Ömer Özkök ve Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç, Türkiye'nin ve dünyanın gündemini, gazetelere yansıyan haberleri, köşe yazılarını ve günün önemli gelişmelerini farklı bakış açılarıyla, çarpıcı analizlerle hafta içi her sabah "Günün Manşeti"nde değerlendiriyor. "Günün Manşeti" hafta içi her sabah saat 11.00'de canlı yayınla 24 TV'de ekrana geliyor.
Programdan önemli satır başları:
Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç: Adalet Bakanı Akın Gürlek, çok kritik yerlerde, İBB soruşturmasının öncesinden başlayarak en kritik yerlerde, en hassas noktalarda... Olası tüm faili meçhul cinayetlerden tut da yolsuzluk dosyasına kadar her dosyayı açabilecek cesarette bir savcı. Cesur bir savcı.
Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç (@hikmetgenc): Adalet Bakanı Akın Gürlek, çok kritik yerlerde, İBB soruşturmasının öncesinden başlayarak en kritik yerlerde, en hassas noktalarda... Olası tüm faili meçhul cinayetlerden tut da yolsuzluk dosyasına kadar her dosyayı açabilecek cesarette bir savcı. Cesur bir savcı.
— 24 TV (@yirmidorttv) November 3, 2026
Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç: Bütün bu oligarkların üzerinden silindirle geçen bir Erdoğan var. Utanmazlığın da ahlaksızlığın da bir seviyesi vardır. Bunlar aştılar!
Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç (@hikmetgenc): Bütün bu oligarkların üzerinden silindirle geçen bir Erdoğan var. Utanmazlığın da ahlaksızlığın da bir seviyesi vardır. Bunlar aştılar! https://t.co/kiCMG9yoiA
— 24 TV (@yirmidorttv) November 3, 2026
BAKAN GÜRLEK: PEŞİNİ BIRAKMAYACAĞIZ
24 TV GYY Ömer Özkök: Ucu nereye dayanırsa dayansın hesap sorulacak! Daha nasıl anlatalım...
Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç: Bir cesur savcı çıktı, bakan olarak da görevine devam ediyor. Ve Bakanımız şu an herkese meydan okuyor. Bu konuşması meydan okumaktır.
BAKAN GÜRLEK: PEŞİNİ BIRAKMAYACAĞIZ 24 TV GYY Ömer Özkök (@omerozkok): Ucu nereye dayanırsa dayansın hesap sorulacak! Daha nasıl anlatalım... Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç (@hikmetgenc): Bir cesur savcı çıktı, bakan olarak da görevine devam ediyor. Ve Bakanımız şu an herkese meydan okuyor. Bu konuşması meydan okumaktır.
— 24 TV (@yirmidorttv) November 3, 2026
İŞ ADAMINDAN RÜŞVET İTİRAFI
Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç: En fazla hırsızlık, rüşvet, dolandırıcılık, irtikap, ihaleye fesattan ceza almış olan parti Cumhuriyet Halk Partisi'dir.
İŞ ADAMINDAN RÜŞVET İTİRAFI Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç (@hikmetgenc): En fazla hırsızlık, rüşvet, dolandırıcılık, irtikap, ihaleye fesattan ceza almış olan parti Cumhuriyet Halk Partisi'dir. https://t.co/UNiQYFgKlZ
— 24 TV (@yirmidorttv) November 3, 2026
- Popüler Haberler -
#CANLI | 4 anlaşma imzalandı... Erdoğan-Lee ortak basın toplantısı düzenliyor
Merkezefendi Belediye Başkanı Doğan görevinden uzaklaştırıldı
İletişim Başkanı Duran'dan AK Parti'nin iktidara gelişinin 24. yıl dönümüne ilişkin paylaşım
COP31 Başkanı Kurum'dan "Yeşil Bölge" paylaşımı
Bakan Gürlek: Fon soruşturmalarında 433 şüpheli bulunuyor, 112 kişi tutuklandı
AK Parti'nin iktidarda 24. yılı



