Günün Manşeti - 11 Ağustos 2025

24 TV Genel Yayın Yönetmeni Ömer Özkök ve Türkiye Gazetesi Genel Yayın Koordinatörü Yücel Koç “Günün Manşeti”nde 11 Ağustos 2025 Pazartesi gündemini "'6,1'lik Sındırgı depremi', ‘Kentsel dönüşüm ve devlet desteği', ‘Rantsal dönüşüm karalamaları', ‘İBB'nin kentsel dönüşüm zaafiyeti', ‘Gazze'de açlık ve zulüm sürüyor', ‘On binler Gazze için yürüdü'" konu başlıklarıyla değerlendirdi.
Türkiye'nin ve dünyanın gündemini, gazetelere yansıyan haberleri, köşe yazılarını ve günün önemli gelişmelerini farklı bakış açılarıyla, çarpıcı analizlerle hafta içi her sabah "Günün Manşeti"nde değerlendiriyor. "Günün Manşeti" hafta içi her sabah saat 11.00'de canlı yayınla 24 TV'de ekrana geliyor.
24 TV Genel Yayın Yönetmeni Ömer Özkök ve Türkiye Gazetesi Genel Yayın Koordinatörü Yücel Koç "Günün Manşeti"nde 11 Ağustos 2025 Pazartesi gündemini değerlendirdi.
Programdan önemli satır başları:
6,1'LİK SINDIRGI DEPREMİ
Türkiye Gzt. Gen. Yay. Koordinatörü Yücel Koç: Güçlendirmeyi sanki tamamen oyunun dışında bıraktık. Hepsini yıkıp yeniden yapmaya odaklandık gibi görünüyor. Güçlendirmeyle ilgili birçok üniversitenin önemli çalışmalar yaptığını biliyoruz.
KENTSEL DÖNÜŞÜM VE DEVLET DESTEĞİ
Türkiye Gzt. Gen. Yay. Koordinatörü Yücel Koç: Devlet çok fazlasını yaptı. Dünyada vatandaşına evini güçlendirmek için verdiği desteğin daha fazlasını veren bir yer var mıdır bilmiyorum. Maalesef muhalefet kentsel dönüşümü karalamaya ve yaptırtmamaya çalıştı.
"RANTSAL DÖNÜŞÜM" KARALAMALARI
24 TV GYY Ömer Özkök: En hassas noktada, "Elindekini de kaybedeceksin" korkusu pompalayarak vatandaşların hayatını tehlikeye atan bu muhalefetin hiç de hesap verir konumda olmadığına şahit olduk
Türkiye Gzt. Gen. Yay. Koordinatörü Yücel Koç: CHP vatandaşın hayrına olacak bir şeyin aksine o vatandaşları ikna etme konusunda CHP'nin takdir edilecek bir becerisi var. Maalesef böyle bir yeteneği var.
İBB'NİN KENTSEL DÖNÜŞÜM ZAAFİYETİ
Türkiye Gzt. Gen. Yay. Koordinatörü Yücel Koç: Koskoca İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 1 yılda 40 milyonluk kentsel dönüşüm yapar mı? İşte bugün soruşturmada görüyoruz o paraların nereye gittiğini
GAZZE'DE AÇLIK VE ZULÜM SÜRÜYOR
24 TV GYY Ömer Özkök ve Türkiye Gzt. Gen. Yay. Koordinatörü Yücel Koç, İsrail'in gazeteci katliamını değerlendirdi.
ON BİNLER GAZZE İÇİN YÜRÜDÜ
24 TV GYY Ömer Özkök: Gazze ve bölgede yaşanan zulme "umut ışığı" olmak isteyen on binler Beyazıt Meydanı'ndan Ayasofya'ya kadar yürüdü. Hangi görüşten, hangi ideolojiden, hangi fikirden olursa olsun vicdan sahibi herkesin birleştiği bir noktaydı bu. Günün sonunda bu zulmün sahipleri yaptıklarının bedelini çok ağır ödeyecekler.
- Popüler Haberler -

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit Jandarma Astsubay Ferhat Gedik ile Eren Bülbül için anma mesajı

Damlaya damlaya ev oluyor... Bakan Kurum: Rekor talebe ulaştık

Bodrum Güney İsale Hattı'nda büyük yolsuzluk iddiası

Bakan Yerlikaya, 24 TV'de! Balıkesir depremi... "Dünyaya örnek çalışma yapıyoruz, AFAD tarih yazıyor"

Bakan Kurum: Balıkesir'deki depremin ardından 1 yıkık, 13 ağır hasarlı, 61 az hasarlı yapı tespit edildi

Sındırgı depreminden etkilenen mahalle sakinleri geceyi sokakta geçirdi
