Günün Manşeti - 30 Temmuz 2025

24 TV GYY Ömer Özkök ve Star Gazetesi GYY Nuh Albayrak “Günün Manşeti”nde 30 Temmuz 2025 gündemini "Türkiye-Kazakistan ilişkileri, Gazze'de zulüm, soykırım, açlık, Gazze'de çocuklar açlıktan ölüyor, İngiltere de Filistin'i tanıyacak, Türkiye'nin Gazze duruşu, CHP dış politikada hep çuvalladı" konu başlıklarıyla değerlendirdi.
Türkiye'nin ve dünyanın gündemini, gazetelere yansıyan haberleri, köşe yazılarını ve günün önemli gelişmelerini farklı bakış açılarıyla, çarpıcı analizlerle hafta içi her sabah "Günün Manşeti"nde değerlendiriyor. "Günün Manşeti" hafta içi her sabah saat 11.00'de canlı yayınla 24 TV'de ekrana geliyor.
24 TV GYY Ömer Özkök ve Star Gazetesi GYY Nuh Albayrak "Günün Manşeti"nde 30 Temmuz 2025 Çarşamba gündemini değerlendirdi.
Programdan önemli satır başları:
TÜRKİYE-KAZAKİSTAN İLİŞKİLERİ
Star Gazetesi GYY Nuh Albayrak: Rusya ve ABD'nin elinde oyuncak olan bir Türkiye'den bugünkü hale geldi. Azerbaycanlı kardeşlerimizi gözyaşlarına bakmadan Ruslara teslim eden bir Türkiye'den bahsediyoruz. Binlerce soykırımı Türkler ve Müslümanları darmadağın etmek için yaptılar. CHP'nin bu konuda tek kelime etmeye hakkı yok.
GAZZE'DE ZULÜM, SOYKIRIM, AÇLIK
Star Gazetesi GYY Nuh Albayrak: Şu ana kadar bu konuda hem sahada, hem diplomaside hem de siyasi ve askeri boyutta Türkiye ve Sayın Erdoğan'dan başka ciddi anlamda ilgilenen yok. İsrail'in bu barbarlığıyla yüzleşiyor olmasında Türkiye'nin çok büyük payı var.
GAZZE'DE ÇOCUKLAR AÇLIKTAN ÖLÜYOR
24 TV GYY Ömer Özkök: Katil kana doymuyor. Gazze, Nazi kampından daha vahşi.
İNGİLTERE DE FİLİSTİN'İ TANIYACAK
Star Gazetesi GYY Nuh Albayrak: Kamuoyunun baskısıyla atılan bir adım olarak değerlendiriyorum. İngiltere, İsrail'i kuran ve koruyan devlettir. Diplomatik anlamda önemli bir aşama.
TÜRKİYE'NİN GAZZE DURUŞU
24 TV GYY Ömer Özkök: Bütün dünyanın, Filistinlilerin ve mazlumların bildiği bir gerçek var. Türkiye yapılabilecek her şeyi sonuna kadar yapmış bir ülke. Bugüne kadar yaptı, bugün yapmaya devam ediyor ve yarın da yapacak.
Star Gazetesi GYY Nuh Albayrak: Şu anda İsrail'in en çok canını sıkan, kafasını allak bullak eden devlet Türkiye'dir. Netanyahu'nun uykularını kaçırıyor.
CHP DIŞ POLİTİKADA HEP ÇUVALLADI
24 TV GYY Ömer Özkök ve Star Gazetesi GYY Nuh Albayrak, CHP'nin dünden bugüne dış politikada vizyonsuz siyasetini değerlendirdi.
- Popüler Haberler -

Bakan Yumaklı: Cumhuriyet tarihimizin en güçlü hava ve kara filosuna sahibiz

FETÖ üyesi firari hükümlü Erzincan'da yakalandı

Gök Vatan artık daha güvenli! Çelik Kubbe için kritik eşik aşıldı

Askeri araç kazasında yaralanan Uzman Çavuş Çakır şehit oldu

Ateşkes yerine ilhak dayatması: Soykırımcı İsrail Hamas'ı tehdit etti

FED faiz kararını açıkladı
