ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Günün Manşeti - 29 Nisan 2024

24 TV GYY Ömer Özkök ve Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç ile “Günün Manşeti”nde Erdoğan-Özel görüşmesi, Kılıçdaroğlu'nun misyonu, Erdoğan karşıtlığı üzerinden siyaset, yeni anayasa rahatsızlığı ve İBB'nin ihmali, Edanur'un hayatını kaybetmesi değerlendirildi.

HABER MERKEZI - | Son Güncelleme Tarihi:
Günün Manşeti - 29 Nisan 2024

Programdan önemli satır başları:

GÖZLER ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİNDE

Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç: Bugün kutuplaşarak, sert bir siyaset devam ediyorsa, bunun sebebi muhalefet partisinin ve partnerinin, Erdoğan üzerinden siyaset yapmaları.

KILIÇDAROĞLU'NUN MİSYONU

Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç: Kılıçdaroğlu'nun CHP'nin başına geldiğinde başardığı tek şey PKK'ya can suyu olmak oldu. Bence ihanettir.

ERDOĞAN KARŞITLIĞI ÜZERİNDEN SİYASET

24 TV GYY Ömer Özkök: Kılıçdaroğlu'nda da Meral Akşener'de de sadece Erdoğan karşıtlığı üzerine bina edilmiş bir siyaset anlayışı vardı.

YENİ ANAYASA RAHATSIZLIĞI!

24 TV GYY Ömer Özkök: Süheyl Batum bu konuda görüş alınacak son adamlardan biridir. Süheyl Batum'u "bu ordu kağıttan kaplanmış" açıklamasıyla hatırlıyoruz. Süheyl Batum'u "ordu göreve" zihniyetiyle hatırlıyoruz.

İBB'NİN İHMALİ ÖLÜM GETİRDİ

24 TV GYY Ömer Özkök: İBB'nin açtığı ve gerekli tedbiri almadığı çukura dolan su, 5 yaşındaki Edanur'un sonunu getirdi.

EDANUR ÇUKURDA HAYATINI KAYBETTİ

24 TV GYY Ömer Özkök: İstanbul için yetkilendirilmiş Büyükşehir Belediye Başkanı, İstanbul'da belediyenin açtığı çukura kız çocuğu düşüp öldüğü sıralarda "Hamas" kritiği yapıyordu.