Cuntacılığın kitabını yazdılar! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Darbeye destek CHP'nin milli sporudur

Partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Türk siyasi tarihini açıp bakın, orada darbecilerle kol kola yürüyen CHP'yi görürsünüz. Darbecilik CHP'nin Türkiye'nin siyasi terimler sözlüğünde darbeci ve cuntacı sıfatının karşısında CHP yazar. Darbecilik, CHP'nin karakteridir, ruhudur, kimliğidir. Darbeye destek CHP'nin milli sporudur.' dedi.
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle;
Kosova'yı mağlup ederek Dünya Kupası'na katılan Bizim Çocuklar'ı gönülden tebrik ederim. Takımımıza oynayacağı karşılaşmalarda başarılar dilerim.
Türkiye 24 yılın ardından Dünya Kupası'nda yerini aldı. Milli takımımızı gönülden tebrik ediyorum.
Cumhurbaşkanı Erdoğan (@RTErdogan): Kosova'yı mağlup ederek Dünya Kupası'na katılmaya hak kazanan milli takımımızı tebrik ediyorum pic.twitter.com/aFGTJeRt1z
— 24 TV (@yirmidorttv) April 1, 2026
"BİZİM ÇOCUKLAR'IN FİNALE KADAR GİDECEĞİNE İNANIYORUM"
Bizim Çocuklar'ın her zaman olduğu gibi formayı zaferden zafere taşıyacağına, milletimizin göğsünü kabartacağına yürekten inanıyorum.
Bizim Çocuklar'ın finale kadar gideceğine inanıyorum.
Avusturya Paraguay ve Amerika'ya karşı oynayacağımız grup maçlarında daha sonra inşallah finale kadar gideceğimizi ümit ettiğimiz mücadelelerde şimdiden başarılar diliyorum.

"TÜM SPORCULARIMIZIN ALINLARINDAN ÖPÜYORUM"
Bizim çocukların her zaman olduğu gibi ay yıldızlı formayı zaferden zafere taşıyacağına aziz milletimizin göğsünü kabartacağına yürekten inanıyorum. Tüm sporcularımızın alınlarından öpüyorum.
Milletimizin hayır duasına mazhar olabilmek için geceyi gündüze eklemeye devam edeceğiz. 86 milyonu kendimize kaderdaş kardeş bilecek kardeşlik hukukumuzun zarar görmesine asla müsaade etmeyeceğiz.

"SAĞ DUYUSÜKUNETİ ELDEN BIRAKMIYORUZ"
Ana muhalefetin şahsımızı ve partimizi hedef alan, çoğu zamanda siyasi nezaket sınırlarını aşan saldırgan sistemleri karşısında kendimizi koruduk.* Kimi zaman bunları genel başkanın acemiliğine verdik. Kimi zaman doğru yolu bulurlar umuduyla hareket ettik. Onların sataşmalarına cevap vermedik."TÜRKİYE'Yİ KÜRESEL OYUNCU HALİNE GETİRME MÜCADELESİNDEYİZ"
Etrafımız ateş çemberine dönmüşken, sınırlarımız ötesinde füzeler uçarken, bizi meşgul edecek her türlü siyasi tartışmadan uzak durduk.Şunu herkes bilsin ki; duruşumuz yapılan edepsizlikleri sineye çekmek değil tam aksine edebimizdendir. Biz 23 yıldır olduğu gibi taş üstüne taş koymanın çabasındayız.
Biz Türkiye'yi küresel oyuncu haline getirme mücadelesindeyiz. Biz akan kanı durdurmanın, mazlum ve mağdurlara zor günlerinde el uzatma derdindeyiz.
Muhalefetin köpürttüğü sanal gündemlere takılmadan, Türkiye Yüzyılı hedefimizde ilerliyoruz.
Ramazan-ı Şerif boyunca ana muhalefetin şahsımızı ve partimizi hedef alan, çoğu zaman edep ve siyasi nezaket sınırlarını fazlasıyla aşan saldırgan söylemleri karşısında itidalimizi koruduk ve kimi zaman duymazdan geldik.
Cumhurbaşkanı Erdoğan (@RTErdogan): Ramazan-ı Şerif boyunca ana muhalefetin şahsımızı ve partimizi hedef alan, çoğu zaman edep ve siyasi nezaket sınırlarını fazlasıyla aşan saldırgan söylemleri karşısında itidalimizi koruduk ve kimi zaman duymazdan geldik. pic.twitter.com/0W80HBSTTp
— 24 TV (@yirmidorttv) April 1, 2026
"TÜRKİYE'DE 5G DÖNEMİNİ BAŞLATTIK"
Dün iletişim ve haberleşme alanında yeni dönem başladı. Türkiye artık 5G teknolojisiyle tanıştı.
Ülkemizin rekabet gücünü artıracak, haberleşme ve teknoloji alanında verimi artıracak 5G teknolojisini ülkemize kazandırmanın sevincini yaşadık.
4,5G teknolojisinden 10 kat daha hızlı olan 5G teknolojisi Türkiye'de aşamalı olarak yaygınlaşacak. Bu teknolojiyi ülkemizin her köşesine ulaştıracağız.
2 yıl içinde ülkemizin her bir noktasına ileteceğiz.

"BİZİM MİLLETİMİZE KARŞI SORUMLULUĞUMUZ VAR"
Bizim AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak büyük sorumluluklarımız var. Ülkemizi bölgedeki yangından korumak gibi bir vazifemiz var.
Bizim milletimizin huzurunu temin etmek, geleceğe güvenle bakması gibi ağır bir sorumluluğumuz var. Hedeflerimizle aramıza kimsenin girmesine izin vermeyeceğiz.
"HALKIMIZ SAMİMİYİ KOLPACIDAN AYIRMASINI ÇOK İYİ BİLİR"Hepimiz şunun farkında olmalıyız, Türk milleti irfan sahibi bir millettir. Bu milleti kandıramazsınız, bu millete siyasi hokkabazlık yapamazsınız. Bu aziz millet eğriyi doğrudan, samimiyi kolpacıdan, ahlaklıyı ahlaksızdan ayırmasını çok iyi bilir.
Milletimiz AK Parti ve Cumhur İttifakı ile ana muhalet CHP'nin arasındaki kalite farkını çok iyi bilir. Ana muhalefetin Ramazan ayında bile ara vermediği saldırgan söylemlerini benim vatandaşım çok iyi görüyor ve hak ettikleri notu veriyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan (@RTErdogan): Ana muhalefetin son günlerde iyice çirkinleştirerek sürdürdüğü saldırgan sözlerini vatandaşım elbette takip etmekte ve bunlara hak ettiği notu vermektedir. pic.twitter.com/xJ8DCperyN
— 24 TV (@yirmidorttv) April 1, 2026
"CUNTACILIĞIN KİTABINI CHP YAZDI"
Ellerine geçirdikleri her fırsatı şahsımıza ve partimize bir hakaret senfonisi halin dönüştürerek bizi değil, sadece kendilerini küçük düşürürler. Biz bu oyuna hiçbir zaman alet olmadık. Öfkenin, nefretin ve kavga dilinin siyaseti zehirlemesine izin vermeyeceğiz.
Bu ülkenin Cumhurbaşkanına, iktidar partisine çirkin ifadelerle hakaret etmek, ana muhalefet dahil kimsenin hakkı da haddi de değildir. Bu ülkede darbeciliğin ve cuntacılığın kitabını CHP yazmıştır.
"27 MAYIS'IN BAŞ AKTÖRÜ CHP"
Türk siyasi tarihini açıp bakın, orada darbecilerle kol kola yürüyen CHP'yi görürsünüz. 27 Mayıs'ın baş aktörü CHP'yi görürsünüz.
12 Eylül darbecilerinin ilham kaynağı CHP ideolojisidir. 3 Kasım 2002'den beri Türkiye'yi hedef alan provokasyonların tamamında CHP vardır.
Türkiye'nin siyasi terimler sözlüğünde darbeci ve cuntacı sıfatının karşısında CHP yazar. Darbecilik, CHP'nin karakteridir, ruhudur, kimliğidir."DARBEYE DESTEK CHP'NİN MİLLİ SPORUDUR"
*Darbecilik CHP'nin karakteri ve kimliğidir. Darbeye destek CHP'nin milli sporudur. CHP bu ülkede darbeciliği vücut bulmuş halidir. Nasıl tenekeyi sarıya boyamakla altına dönüşmezse, CHP'nin de darbeci zihniyeti değişmez.* İçinden geçtiğimiz hassas dönemde öfkenin, nefretin, çatışma ve kavga dilinin siyaseti zehirlemesine göz yummayacağız.Maalesef ana muhalefet partisinin genel başkanlık koltuğunda ağzı bozuk, ruh hali bozuk, önüne gelene hakaretler savuran dahası hakaretlerinden yüzü dahi kızarmayan bir karakter bulunmaktadır.
Türkiye safralarından kurtulmalı. Üstünlerin hukukunun egemen olduğu günler artık geride kalmıştır.
Bölgemizde barış hakim olmalı. Akan kanın durması için iğne ucu kadar umut varsa değerlendiriyoruz.
- Popüler Haberler -
CHP'de şaibeli kurultay davası 6 Mayıs'a ertelendi
Sarı kategoride aranan darbeci binbaşı Ankara'da yakalandı
İmralı'da konut yapıldığı iddiası! Bakan Gürlek'ten açıklama geldi
İstanbul'da hissedilen deprem meydana geldi
Hürmüz Boğazı'nda 14 sahipli Türk gemisi var! Bakan Uraloğlu: İletişim halindeyiz
Yerli ve milli trenler Gaziantep'te raylara inmeye hazırlanıyor



