ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Günün Manşeti - 23 Mayıs 2024

HABER MERKEZI - | Son Güncelleme Tarihi:
Günün Manşeti - 23 Mayıs 2024

24 TV GYY Ömer Özkök ve Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç ile gündem, "İsrail'in Gazze'deki soykırımı, Filistin'in haklı davası, Üç ülke daha Filistin'i tanıyacak, Cumhuriyet Gazetesi'nin barışçıl gösteri anlayışı, Türkiye ekonomisi büyüyor" konu başlıklarıyla değerlendirildi.

24 TV GYY Ömer Özkök ve Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç, 24 TV'de yayımlanan Günün Manşeti'nde gündeme ilişkin konuları değerlendirdi.

Programdan önemli satır başları:

İSRAİL'İN GAZZE'DEKİ SOYKIRIMI

24 TV GYY Ömer Özkök: 7 Ekim'den bu yana, 40 bin insanı katleden soykırımcı İsrail durmuyor, durdurulamıyor. Durdurulamama gerekçesi arkasındaki o Batılı ülkeler.

24 TV GYY Ömer Özkök: İsrail yönetimi bu yapmış olduğu katliamın bedelini ödeyecek. Ve bizler bunu göreceğiz inşallah.

FİLİSTİN'İN HAKLI DAVASI

Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç: İnanca, imana karşı direnç öyle topla tüfekle olmaz.

3 ÜLKE DAHA FİLİSTİN'İ TANIYACAK

Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç: Dünya kamuoyunda her şey netleşmeye başlıyor. Bu o soykırım tablosunun gün ve gün daha da netleştiğini ortaya koyuyor. Gazzeli Müslüman kardeşlerimizin zafer kazandığını ortaya koyuyor. Bu tarihte bir dönüm noktası.

CUMHURİYET GAZETESİNİN "BARIŞÇIL GÖSTERİ" ANLAYIŞI

24 TV GYY Ömer Özkök: Ey Cumhuriyet gazetesi, barışçıl gösteri dediğiniz şey eğer 6-8 Ekim olaylarındakilerse, ki onu savunuyorsunuz. 37 kişi öldü sizin barışçıl gösterinizde. Eğer bahsettiğiniz barışçıl gösteri eylemli bir kalkışmaysa 15 Temmuz'da 252 şehit verdik.

TÜRKİYE EKONOMİSİ BÜYÜYOR

Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç: Dünyadaki ekonomistlerin ortak öngörüsü Türkiye'nin Avrupa ortalamasının üzerinde büyüyeceği yönünde.