ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Günün Manşeti - 6 Mayıs 2024

24 TV GYY Ömer Özkök ve Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç ile “Günün Manşeti”nde gündem "Fahiş fiyat için önlemler, Kılıçdaroğlu makale yazdı, “Muhannet Köprüsü” mesajı kime?, “27 Mayıs Hareketi nedir?”, Cumhuriyet Gazetesinin darbe güzellemesi!, CHP'de makam dizaynı başladı" konu başlıklarıyla değerlendirildi.

HABER MERKEZI - | Son Güncelleme Tarihi:
Günün Manşeti - 6 Mayıs 2024
24 TV GYY Ömer Özkök ve Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç ile "Günün Manşeti"nde gündemi değerlendirdi.

Programdan önemli satır başları:

FAHİŞ FİYAT İÇİN ÖNLEMLER

Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç: Bir ülke düşün o kadar fırsatçı ve o kadar namussuz var ki kanunla bunu düzenlemeye çalışıyoruz. Namussuzları daha az namussuzluk yapsınlar diye sıkıştırmaya çalışıyoruz.

KILIÇDAROĞLU MAKALE YAZDI

Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç: Artık atı alan Üsküdar'ı geçmiş. Seni CHP'den tasfiye etmişler. Sana acayip kelek atmışlar ki hak ediyordun zaten. 13 yıl boyunca neyin mücadelesini verdin be adam!

"MUHANNET KÖPRÜSÜ" MESAJI KİME?

24 TV GYY Ömer Özkök: Kemal Kılıçdaroğlu, CHP lideri Özgür Özel'in, Sayın Cumhurbaşkanı'ndan randevu istemesine tepki göstermişti. "Onunla mücadele etmen lazım, müzakere değil." demişti.

Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç: Aynısını Ekrem İmamoğlu'da yapıyordu. Meral Akşener dümdüz gitti. "Hiç üzerime alınmadım" dedi. O hala bir hülya peşinde. O Sözcüler, Birgünler bunları gaza getiriyorlar, farkında değiller. Seçimi kazandın ama bunun arka planına bak bakalım, nasıl kazandın?

"27 MAYIS HAREKETİ NEDİR?"

24 TV GYY Ömer Özkök: 3 siyasetçiyi darağacına gönderen, 1 başbakan ve 2 bakanın Türk siyasi tarihine kara leke olarak geçen idamlarıyla neticelenen bir darbe girişimidir.

CUMHURİYET GAZETESİNİN DARBE GÜZELLEMESİ!

Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç: Yüzyıl geçti ama CHP hala demokrasiye alışamadı. Hala demokrasiyi içselleştirecek bir CHP'li bulamazsın. "27 Mayıs hareketi" diyebilmek acayip bir kafayı gerektirir.

CHP'DE MAKAM DİZAYNI BAŞLADI

24 TV GYY Ömer Özkök: Tıpkı 2019'da olduğu gibi CHP yine makam dizaynına başlamış.