ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Bakan Fidan'dan yoğun diplomasi trafiği

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) 15. İslam Zirvesi'ne katılmak üzere bulunduğu Gambiya'nın başkenti Banjul'de birçok ülkeden temsilciler ile ikili görüşmeler gerçekleştirdi.

HABER MERKEZI - | Son Güncelleme Tarihi:
Bakan Fidan'dan yoğun diplomasi trafiği

Bakanlığın X sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Bakan Fidan'ın, İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) 15. İslam Zirvesi marjında Gambiya'nın başkenti Banjul'da, Bayramov ile bir araya geldiği bildirildi.

İİT'ye üye ülkelerin her 3 yılda bir düzenlediği zirve, bu sene 4 ve 5 Mayıs'ta Batı Afrika'nın en küçük ülkesi Gambiya'da yapılıyor.

SOMALİ DIŞİŞLERİ BAKANI İLE GÖRÜŞME

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Gambiya'nın başkenti Banjul'da katıldığı 15. İslam İşbirliği Teşkilatı Zirvesi kapsamında Somali Dışişleri ve Uluslararası İşbirliği Bakanı Ahmed Muallim Fiqi ile görüştü.

FAS DIŞİŞLERİ BAKANI İLE GÖRÜŞME

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Fas Dışişleri Bakanı Nasır Burita (solda) ile bir araya geldi.

TATARİSTAN CUMHURİYETİ REİSİ MİNNİHANOV İLE GÖRÜŞME

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) 15. İslam Zirvesi'ne katılmak üzere bulunduğu Gambiya'nın başkenti Banjul'da, Tataristan Cumhuriyeti Reisi Rüstem Minnihanov (solda) ile bir araya geldi.

SUDAN DIŞİŞLERİ BAKAN VEKİLİ İLE GÖRÜŞME

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Sudan Dışişleri Bakan Vekili Hüseyin Avad Ali Muhammed ile bir araya geldi.

İRAN DIŞİŞLERİ BAKANI ABDULLAHİYAN İLE GÖRÜŞTÜ

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) 15. İslam Zirvesi'ne katılmak üzere bulunduğu Gambiya'nın başkenti Banjul'da, İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan (solda) ile bir araya geldi.