ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Avrupa'yı şaşırtan karar! 115 milyon euroluk teklifi geri çevirdiler...

HABER MERKEZİ - | Son Güncelleme Tarihi:
Avrupa'yı şaşırtan karar! 115 milyon euroluk teklifi geri çevirdiler...

Como Başkanı Mirwan Suwarso, Galatasaray'ın da gündemine gelen Assane Diao için 60 milyon euroluk teklifi geri çevirdiklerini açıkladı. İtalyan kulübü, Martin Baturina için gelen 55 milyon euroluk teklifi de reddederken iki yıldızını şimdilik satmayı düşünmediklerini duyurdu.

Como Başkanı Mirwan Suwarso, takımın iki önemli yıldızıyla ilgili açıklamada bulundu.

Suwarso, Assane Diao için 60, Martin Baturina için 55 milyon euro'luk teklifleri geri çevirdiklerini söyledi.

Mirwan Suwarso, "Assane Diao için 12 milyon euro ödemiştik ve yaz aylarında onun için 60 milyon euro'luk bir teklif aldık." dedi.

Suwarso, bu sözlerinin ardından, gelen "48 milyon euro'luk bir kara nasıl hayır denir ki?" sorusuna ise, "Çünkü bir oyuncuyu ne kadar uzun süre elinde tutarsan, kar o kadar fazla olabilir." yanıtını verdi.

Martin Baturina için de itirafta bulunan İtalyan ekibinin başkanı Mirwan Suwarso, "Onun için 55 milyon euro'luk bir teklif aldık ancak değerinin 75 milyon euro olduğunu düşündük. Bu yüzden onu biraz daha takımda tutabiliriz." sözlerini sarf etti.

Como forması giyen Assane Diao için Galatasaray da gündeme gelmişti.

Kapat

HABERİN DEVAMI


Etiketler:
assane diao transferi 60 milyon euro italyan kulübü teklif Mirwan Suwarso Galatasaray