Beyaz TV’de program hazırlayan Seda Sayan, mahkemelik olduğu Ankaralı Turgut’un, yine aynı kanalda sunuculuk yapan Ece Erken’e konuk olduğunu öğrenince çılgına döndü. Kanal yönetimiyle görüşen Sayan, reklam arasında Ankaralı Turgut’un programdan kovdurdu. Ece Erken reklam arasından sonra Ankaralı Turgut’un rahatsız olduğunu ve dinlendiğini söyledi. Keyifsiz olduğunu söyleyen Ece Erken’in tedirgin halleri dikkat çekti. Seda Sayan’ın Ankaralı Turgut’a bu çıkışı Twitter dünyasında da büyük yankı uyandırdı.
İşte o twitler;
seda sayan ece erkenin programını basıp ankaralı turgutu kovmuş. kovarken de 'denizin yok ama dümenin çok angaralı' demiş. yürü be kadırgalı
seda sayan gitti şimdi her yerde kibariye.hayat çok hayınsın!
Bebeğim kelimesini kullanan insanlardan hiç hoşlanmıyorum.Kafamda direk Seda Sayan'ın "Böbeğim,böbeğim,böbeğim"çalmaya başlıyor
Seda Sayan Beyaz tv nin sahibi falan mı oldu da haberimiz yok!?Mahkemelik olduğu sanatçıyı reklam arasında yayından çıkartmak da ne demek!!!
Seda SAYAN , Ece Erken’in programını basarak Ankaralı Turgut’u stüdyodan kovmuş… Vay anasını yaa…
Ankaralı turgut seda sayan dan dayak yememek için ece erken in programını terk etti.. vayy kadırgalı .
Son Dakika…Ece Erken’e bir darbede Seda Sayan’dan ! Sayan, Ece’nin konuğunu olan Ankaralı Turgut’u stüdyodan tekme tokat kovdu.
Seda Sayan,Ece Erken’in program konuğu olan Ankaralı Turgut’u kanaldan kovdurmuş..Yakında Ece’ye de yol görünür,benden demesi.
kadırgalı, ankaralı turgut’a demiş ki; “denizin yok ama dümenin çok angaralııııııı